CrossFit Arnhem

CrossFit Arnhem

0.0
  1. Arnhem
  2. »
  3. CrossFit Arnhem
Adres:
Emplacementsstraat 51, 6827DA Arnhem
Beschrijving:

CrossFit Arnhem Training & Performance Centre is al sinds 2013 een begrip in Arnhem en omstreken. Als eerste officiële CrossFit box in Arnhem en een van de oudste CrossFit boxen in Nederland, zijn ze in ruim 10 jaar tijd uitgegroeid tot een allround training & performance centre. Bij hen kunnen ze 7 dagen per week trainen onder deskundige begeleiding van hun professionele coaches, zowel individueel als in groepsverband. Door een maximale groepsgrootte van 12 personen per les, hebben ze gegarandeerd persoonlijke begeleiding tijdens hun les.

Naast de dagelijkse WOD (Workout Of the Day), vinden ze bij hen een gevarieerd aanbod aan specialty lessen die niet zomaar bij elke CrossFit box worden aangeboden. Al deze lessen staan onder leiding van gecertificeerde en gespecialiseerde coaches: coaches die meegaan met de ontwikkelingen van CrossFit en functional fitness om zo te kunnen blijven vernieuwen en ontwikkelen.

Als Training & Performance Centre zijn ze uitgerust om atleten van elk niveau te faciliteren: van de beginnende CrossFitter tot de fanatieke recreatieve atleet en van de competitieve wedstrijdatleet tot (top)sporters die CrossFit gebruiken als ondersteuning voor hun eigen sport of werk. Iedereen is welkom bij CrossFit Arnhem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *