Blog

 • Eten na een CrossFit training

  Het eten na een Crossfit training is net zo belangrijk als de training zelf. Het is essentieel om je lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen en energie om je spieren te laten herstellen en je prestaties te verbeteren. Voor een optimale prestatie is het noodzakelijk om de juiste voedingsstoffen te consumeren na een CrossfitMeer lezen over “Eten na een CrossFit training”


 • Cafeïne voor het sporten

  Het gebruik van cafeïne voor het sporten is een veelbesproken onderwerp. Cafeïne is een populaire energie booster die vaak door atleten wordt gebruikt om hun prestaties te verbeteren. Terwijl het in beperkte doses effectief kan zijn, is het belangrijk om de risico’s te begrijpen die gepaard gaan met het gebruik ervan. Cafeïne is een stimulerendMeer lezen over “Cafeïne voor het sporten”


 • Het belang van eiwitten

  Het belang van eiwitten als je crossfit beoefend is onmiskenbaar. Ze zijn een belangrijke bouwsteen van spieren, en als je regelmatig aan crossfit doet, kan het belangrijk zijn extra eiwitten te consumeren om de spieren te repareren en te herstellen. Eiwit is essentieel voor het bouwen en behouden van spieren. Als je je lichaam belastMeer lezen over “Het belang van eiwitten”


 • CrossFit AMRAP-workout

  Als je een fan bent van CrossFit, dan heb je waarschijnlijk al gehoord van een AMRAP. Maar wat is een CrossFit AMRAP precies? AMRAP staat voor As Many Rounds As Possible. Het is een training waarbij je een aantal oefeningen doet, zo vaak als je kan in een bepaalde tijdspanne. Het doel is om deMeer lezen over “CrossFit AMRAP-workout”


 • CrossFit EMOM-workout

  Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om in shape te komen, dan is een CrossFit EMOM-workout een geweldige optie. EMOM staat voor elke minuut op de minuut en is een intensieve training die je een goede workout geeft in een relatief korte tijd. Er zijn verschillende manieren waarop je een EMOM-workout kuntMeer lezen over “CrossFit EMOM-workout”


 • Wat is een CrossFit WOD?

  CrossFit is een vorm van krachttraining die gebaseerd is op een combinatie van oefeningen met een hoge intensiteit, zoals kracht, snelheid, kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, balans en coördinatie. Deze oefeningen worden afgewisseld in een Workout Of the Day (WOD). Een CrossFit WOD is een korte, maar intensieve training die bestaat uit een verscheidenheid aan oefeningen. DezeMeer lezen over “Wat is een CrossFit WOD?”