CrossFit Den Bosch

CrossFit Den Bosch

0.0
  1. Den Bosch
  2. ยป
  3. CrossFit Den Bosch
Adres:
Jacob van Maerlantstraat 86-90, 5216JM Den Bosch
Beschrijving:

CrossFit Den Bosch wil effectief en betaalbaar trainen toegankelijk maken voor iedereen in de omgeving van Den Bosch. Kwaliteit en goede begeleiding staan centraal. Ze willen de box zijn waar je graag komt om te werken aan een gezondere, fittere en slankere versie van jezelf.

CrossFit Den Bosch is anders dan de meeste sport- en fitnesscentra. De eerste vraag die mensen vaak aan hen stellen als ze binnenkomen is: waar zijn alle apparaten? Die zijn er dus niet! Hier gebruik je je lichaam als apparaat om functionele bewegingen te maken die vaak gecombineerd worden met vrije gewichten zoals halters, dumbbells, kettlebells, turnringen, zandzakken, touwen, enzovoort. Deze combinaties zullen vele malen effectiever zijn dan 30 minuten op de crosstrainer of 3 x 12 herhalingen biceps curl. Gebruik geen machines, word er een!

Hoe vaak hoor je niet dat mensen de sportschool saai vinden worden en daardoor minder vaak gaan trainen? Ze willen hun leden bevrijden van deze saaie routine.

Er zit een atleet in iedereen! Door fysieke uitdagingen helpen ze je om je vaardigheden te verbeteren en je lichaam gezonder en sterker te maken. Dit zorgt ervoor dat je het leven makkelijker aankunt, je een fitter mens bent, geen blessures/klachten hebt en je niet of minder ziek bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *