CrossFit EMOM-workout

Een CrossFit EMOM workout is een trainingsprotocol waarbij EMOM staat voor “Every Minute On the Minute”. Bij deze workout voer je een bepaald aantal herhalingen uit van een bepaalde oefening binnen één minuut. Als je klaar bent, rust je voor de rest van de minuut. Vervolgens begin je weer met de oefening bij de start van de volgende minuut. Het doel is om de oefeningen binnen de gestelde tijdslimiet uit te voeren en te rusten voordat je weer begint. Dit type training is gericht op het verbeteren van de algehele conditie en kracht en kan worden aangepast aan de individuele fitnessniveaus en doelen van de deelnemers.

Er zijn verschillende manieren waarop je een EMOM-workout kunt doen. Ten eerste zou je kunnen kiezen voor een vast oefeningenschema. Bijvoorbeeld, als je een EMOM-workout van twaalf minuten doet, kun je drie oefeningen kiezen die je elke minuut herhaalt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor achteroverliggen, squats en pull-ups.

Je kunt ook een EMOM-workout maken met verschillende oefeningen. Bijvoorbeeld, als je een EMOM-workout van twaalf minuten doet, kun je elke minuut een andere oefening doen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor burpees, push-ups, squats, russian twists en sit-ups.

Een CrossFit EMOM-workout is een geweldige manier om je fysieke conditie te verbeteren en je spieren te versterken. Deze intensieve workout is een goede manier om je uithoudingsvermogen te vergroten en je fitheid te verbeteren.

Als je een beginner bent op het gebied van fitness, is een CrossFit EMOM-workout een goede manier om je fitheid te verbeteren. Je kunt altijd moeilijkere oefeningen toevoegen naarmate je sterker wordt.

Een CrossFit EMOM-workout is een leuke en effectieve manier om fit te blijven. Probeer het eens uit om te zien hoe je je fitheid kunt verbeteren!

Interesse gewekt? Ontdek welke Nederlandse CrossFit boxen er bij jou in de buurt zitten en schrijf je vandaag nog in.